Ķirbja šokolādes braunijs

Sastāvdaļas:

ķirbja biezenim

* 250 g mizota ķirbja

*  3 ēdamk. cukurs

*  1 tējk. kanēļa

*  1/4 tējk. malta muskatrieksta

*  85 g krēmsiera (maskarpones)

* 1 ola

mīklai

* 250 g 70% melnās šokolādes

*  200 g mīksta sviesta

*  150 g cukura

*  3 olas

*  75 g milti

*  50 g kakao pulvera

*  0.5 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana:

  1. Ķirbi sagriež gabaliņos, pievieno cukuru, garšvielas, piecas ēdamkarotes ūdens un sautē, kamēr ķirbis mīksts. Sablendē vai izberž caur sietu.
  2. Pievieno svaigo krēmsieru, olu un atdzesē.
  3. Šokolādi uzkausē.
  4. Sviestu saputo, pievieno cukuru un olas.
  5. Iemaisa šokolādi.
  6. Miltus, kakao, cepampulveri pievieno mīklai un samaisa.TMP_0247b
  7. Lej formā un ar ēdamkaroti pa virsu liek ķirbja biezeni, ar karotes kātu nedaudz iemaisot šokolādes mīklā.
  8. Sakarsētā krāsnī 180 grādu temperatūrā cep 30 minūtes.

Vajadzīgs: Pannas izmērs 20 x 20 cm, man nebija izmantoju tortes formu.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz