Renāra pirmā cepta ola

Sastāvdaļas:

  • 1 mājas olas
  • oliveļļa

Pagatavošana:

  1. Pannu uzliek uz plīts un uz tās uzlej eļļu tā, lai tā plānā kārtiņā nosedz visu pannas pamatni. Ja cepot eļļa sāk beigties, tā jāpielej vēl. Eļļas izvēle pašu ziņā, taču vislabākās ir saulespuķu un olīveļļas.  Jāpagaida līdz eļļa uzsilst – to var zināt pēc tā, ka viņa sāk čurkstēt un sprakšķēt.
  2. Jēlas olas čaumalu pārsit ( parasti ar nazi, tie kas māk to var darīt arī pret katla vai pannas malu utt. ) daudzmaz taisnā. Ola jācep aptuveni 2 – 5 min.

Bērnam – 1.5 g.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz