Makaroni ar tītara gaļu, apelsinu un brokoļiem

Sastāvdaļas:

  • 400 g pēc izvēles, es izvēlējos pilngraudu
  • 250 g brokoļu
  • olīveļļa
  • 2 gab.  tītara filejas
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • nedaudz apelsīna miziņas un 1 ēdamk. apelsīna sulas
  • 300 ml saldā krējuma
  • 1, 5 ēdamk. Santa Maria garsaugu maisījuma ar ķiplokiem
  • nedaudz ķiploku pulvera no Absolūts Ēd
  • nedaudz jūras sāls

Pagatavošana:

  1. Uzvāriet makarunus.
  2. Noskalojiet brokoli un sadsliet mazākos gabaliņos un vāriet tos 2 minūtes. Atdzesējiet atliecot tos malā. 
  3. Sagrieziet tītara fileju kubiņos, parkaisiet ar kviešu miltiem.
  4. Pannā uzkarsējat eļļu. Apcepiet tītara fileju līdz tā kļūst zeltaini brūna. Pievienojiet apelsīna miziņu un sulu pannas saturam. Samaisiet un brīdi padutiniet.
  5. Pievienojiet saldo krējumu un garšaugu maisījumu ar ķiplokiem, ka arī nedaudz ķiploku pulveri. Ļaujiet mērcei sabiezēt.
  6. Pievienojiet mērcei uzvārītos makaronus un brokoļus. Pievienojet nedaudz jūras sāls.

Labu apetīti!

Ēda arī bērns – 1.5 g.

 

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz