Tvaicētas tītara kotletes

Sastāvdaļas:

  • 300-400 tītara  gaļas
  • 1 ola
  • 0.5 sīpola
  • nedaudz sviesta
  • 6 kartupeļi
  • 1 mocarellas siers
  • dilles
  • nedaudz garšvielas – “Panējums tītaru gaļai” – (sāls 2%, rozmarīns, timiāns, ķiploki, sinepju sēklas, pastinaks, smaržīgie pipari, melnie pipari, muskatrieksts, baziliks, burkāni, pētersīļi, fenhelis, oregano, čābers.

Pagatavošana:

  1. Gaļu sablendē kopā ar sīpolu, olu, dillēm,  tad pievieno garšvielu un visu samaisa, izveido bumbiņas.
  2. Kotletes- bumbiņas ievieto tvaicēšanas bļodā un izvēlas režīmu Tvaicēšana – 30 min.
  3. Kartupeļus jānomizo, jānomazgā un sagriež ripiņas un virsū liek mocarellas sieru un cep cepeškrāsnī 170 grādos līdz tie mīksti un siers izkusīs.

Ēda arī bērns – 1.5 g.

 

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz