Zivju zupa

Sastāvdaļas:

  • olīveļļa
  • 1 smalki kapāts puravs
  • 2 mazie smalki kapāti burkāni
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 1 tējk. sāls
  • 2 ēdamk. kviešu milti
  • 2 ēdamk. Santa Maria zivju garšvielas ar citronu
  • 250 g gabaliņos sagrieztas laša filejas
  • 300 ml saldā krējuma
  • 500 ml ūdens
  • dilles

Pagatavošana:

  1. Multivārāmā katlā režīmā “Cepšana ” eļļa aocepu 2  minūtes puravus, burkānus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.
  2. Pievienojiet ūdens, saldo krējumu un laša filejas gabaliņus  un uzstādīniet režīmu “Zupa” – 1h, vāriet līdz zivs ir gatava.
  3. Tieši pirms pasniegšanas pievienojiet dilles.

Ēda arī bērns – 1.5 g.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz