Makaronu un teļu zupa

Sastāvdaļas:

  • 3-4 l ūdens
  • 100-150 g makaronu
  • 4 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 1 sīpoli
  • dilles
  • teļa gaļa

Pagatavošana: 40 min.

  1. Gatavojot zupu, es vienmēr novāru gaļu un izlēju pirmo ūdens un tad ieleju atkal no jauna.
  2. Nomizoju kartupeļu, burkānus un nomazgāju.
  3. Kartupeļus sagriežu gabaliņos, bet burkānus ripiņās. Nedaudz pavārot iebēru makaronus.
  4. Paša beigās ieliku dilles.
  5. Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

Eda arī bērns -1.5 g.

Vecāki – es un vīrs savos šķīvjos pieliekam nedaudz jūras sāls.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz