Augļi ar putukrējumu

Sastāvdaļas:

  • 1 dārza ābols
  • 1 dārza bumbieris
  • 1 banāns
  • 10 gab. dzērveņu sukādes
  • saldais krējumu
  • 1 ēdamk. cukura
  • čia sēklās
  • rīvēta šokolāde

Pagatavošana : (1 porcija pieaugušajam un 1 bērnam) 

  1. Jānomazgā bumbieris, ābols, jāuzņem sēklas un serde.
  2. Augļus jāsagriež gabaliņos.
  3. Bļodā jāielej  saldo krējumu un jāpielik cukurs un ar mikseri jāsaputo.
  4. Deserta traukā, (1 ēdamk.  vai vairāk, pēc Jūsu gribēšanas putukrējums) , tad pamīšus liek augļus un atkal putukrējumu. Dekorē ar sirds dekoriem, ar dzērveņu sukādem, čia sēklām un rīvētu šokolādi.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz