Šokolāde ar pistācijas riekstiem

Sastāvdaļas:

  • 200 g tumšas šokolādes
  • 25 g sviesta
  • 200 g vārīta iebiezināta piena
  • 120 g nolobītus pistācijas riekstus

Pagatavošana:

  1. Šokolāde sadalām gabaliņos un liekam katliņā turpat arī sviestu un vārīto iezibināto pienu.
  2. Masu nedaudz jāatdzesē un tad jāpievieno riekstus veselus vai sagrieztus uz pusītēm (es griezu uz pusītēm), tad sajaucām riekstus ar šokolādes masu.
  3. Sagatavojam cepamo trauku, ielikām tur foliju un tad ielejam šokolādes masu ar riekstiem dodam atdzist līdz istabas temperatūrai un tad liekam ledusskapī līdz masa sakalst.
  4. Tad masu izņemam un sagriežam gabaliņos un glabājam hermētiska konteinera. Nedēļu noteikti, bet varbūt pat nedaudz vairāk.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz