Zupa ar truša gaļu un makaroniem

Sastāvdaļas:

  • 4 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 1 sarkanā paprika
  • laura lapas
  • 2 gab.  truša filejas
  • dilles
  • lociņi
  •  makaroni
  • krējums pasniegšanai

Pagatavošana:

  1. Katliņā ielejām ūdens ielikām truša gaļu, laura lapas vārām, tad nolemjam pirmo novārījumu, tad ielejām pajaunam izņemam  laura lapas.
  2. Nomazgājam, notīrām un sagriezām dārziņus: kartupeļus – kubiciņos, burkānus – ripiņas, papriku gabaliņos. Pievienojam dārzeņus zupai.
  3. Pievienojam makaronus un dilles.
  4. Gatavu zupu pasniedzam ar krējumu un lociņiem.

 

P.S. Es neēdu truša gaļu, līdz ar to man iepriekšēja vakarā bija izvārīta tītara fileja.

Ēda arī bērns – 1.6 g. zupu ar truša gaļu.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz