Ķirbju pankūkas no kefīra

Sastāvdaļas:

  •  4-5 ēdamk.ķirbju biezenis
  • 3 olas dzeltenumi
  • 8-10 ēdamk. miltus
  • 500 ml kefīra
  • olīveļļa (cepšanai)

Pagatavošana:

  1. Ķirbju biezeni gatavoju vienkārši. Sagriežu mazos kubiņos ķirbi, lieku katlā, pārleju nedaudz ūdens (pusglāzi) un lieku vārīties uz lēnas uguns. Ļoti ātri gatavs. Tad to sablendēju.
  2. Ķirbju biezenim pievienoju olas, miltus un kefīru visu kārtīgi samaisu.
  3. Sakarsēju pannu ieleju eļļu un cepu pankūciņas.
  4. Pankūkas  pasniedz ar kļavas sīrupu vai krējumus.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz