Gaļas bumbiņas tomātos itāļu gaumē

Sastāvdaļas:

  • 2 šķēles baltmaize bez garozas
  • 175 ml piena
  • dilles
  • 1  ola
  • 2-3 ēdamk. Absolūts Ēd tomātu pulveri
  • 500 g maltas jaunlopa gaļas
  • 500 g nomizoti tomāti savā sulā
  • 300 ml saldā krējuma
  • 1 sarkanā paprika
  • 4 nomizoti kartupeļi
  • 1 glāze rīsus

Pagatavošana:

  1. Rīsus nomazgā un iemērce ūdenī.
  2. Maltu gaļu ieliekam bļodā, iesitam olu, pielikam sagrieztus dilles, maizes mīkstumu un pielejam pienu un visu kārtīgi samaisām.
  3. Katliņā ielejām nomizotus tomātus savā sulā pielejam ūdens, tomātu pulveri un sablendējam. Tad no maisījuma izveido bumbiņas. Bumbiņas iemet verdošā zupa un vāra. Ūdens pievienojam tik cik gribas šķidru!
  4. Zupai pievieno 1 glāzi izmērcētus rīsus, sagrieztus gabaliņos kartupeļus un papriku un pievieno saldo krējumu un samaisa un vāra līdz dārzeņi un rīsi ir gatavi.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz