Zupa ar gaļu un lēcām

Sastāvdaļas:

  • 1 gab. notīrīts burkāns
  • 1 gab. dzeltenā paprika
  • 2 gab. selerijas kati
  • 1 gab. jaunlopa stilbs
  • 4 gab. kartupeļi
  • 2 – 3 saujas lēcas
  • krējums vai saldkrējums pasniegšanai
  • lauru lapas
  • nedaudz sāls

Pagatsvošana:

  1. Katliņā ielejam ūdens, gaļu un lauru lapas vāram līdz gaļa gatava.
  2. Zupai pievienojam sagrieztu gabaliņos  burkānu, papriku un sagrieztus gabaliņos kartupeļus. Pavāram līdz dārzeņi gandrīz mīksti un pievienojam nomazgātas lēcas, kad zupa gatava to pāsniedzam ar krēumu vai saldkrējumu.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz