Cepeškrāsnī cepta vista kājiņas un kartupeļiem

Sastāvdaļas:

  • 1 kg kartupeļu
  • 1tk kartupeļu garšviela
  • 1tk ķiploku pulveris no “Absolūts Ēd”
  • 1-2 ēd.k. olīveļļa
  • 6 -8 gab. vistas šķiņķīši vai kājiņas
  • “Mārupes” gurķis
  • “i- eco” ķirštomāti
  • “Absolūts Ēd” zirņu dīgsti

Pagatavošana:

  1. Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež daiviņās un saliek bļodā. Pārkaisa ar kartupeļu garšvielu, pārlej eļļu un izmaisa, lai daiviņas vienmērīgi pārklātas.
  2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200C.
  3. Liek cepeškrāsns vidējā nodalījumā uz 20 minūtēm, pēc kurām kartupeļus rūpīgi samaisa-apgriež uz otru pusi, un cep vēl 20 minūtes, kamēr skaisti apbrūnējuši.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz