Jēra un makaronu zupa

Sastāvdaļas:

  • 3-5 l ūdens
  • 100-150 g makaronu
  • 4 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 1 sīpoli
  • olīveļā
  • 2-3 daiviņas ķiploka
  • dilles
  • jēra gaļa
  • krējums vai saldais krējums
  • “Absolūts ‘Ēd” tomātu pulveris

Pagatavošana: ( 3 porcijas pieaugušajiem un 1 bērns -1.8 g.)

  1. Gatavojot zupu, es vienmēr novāru gaļu un izlēju pirmo ūdens un tad ieleju atkal no jauna.
  2. Nomizoju ķiploku daiviņas.
  3. Nomizoju un nomazgāju kartupeļu un burkānus .
  4. Kartupeļus sagriežu gabaliņos, bet burkānus ripiņās. Nedaudz pavārot iebēru makaronus un tomātu pulveri.
  5. Paša beigās ieliku dilles.
  6. Pasniedz ar krējumu vai saldo krējumu.

Labu apetīti!

 

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz