Sautēti kabači krējumā

Sastāvdaļas:

  • 2 gab. kabači
  • 30 g sviests
  • 4 daiviņas sīki sakapātas ķiploka (ķiploka vieta var izmantot 1 rīvētu sīpolu)
  • 2 ēdemk. krējuma
  • tu0-tuc jūras sāls
  • ūdens

Pagatavošana: (2 porcijas +1 porcija bērnam – 1.9 g.)

  1. Kabaci nomazgā, nomizo un sagriež gabaliņos 1.5 cm.
  2. Katliņā ieliek sviestu un tajā dažas minūtes sautē ķiplokus vai sīpolu aptuveni 2 minūtes  un tad pievieno kabačus, sāli un ūdens tā lai nosedz kabačus  sautē apmēram 10 minūtes. Kad dārzeņi gatavi, pievieno krējumu. Pasniedz ar pilngraudu maizi vai gaļu.

 

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz