Sautētie kāposti ar malto gaļu

Sastāvdaļas:

  • 800 g kāposti
  • 500 g jaunlopa malta gaļa (var arī citu, pēc Jūsu vēlmēm)
  • 0.5 glāzes rīsus
  • 1 gab. burkāns
  • 1 gab. sīpols
  • 1 ēdamk. tomātu mērces bez konservantiem un E – vielas
  • 1 laura lapa
  • 1 ēdamk.krējums
  • tuc-tuc jūras sāls

Pagatavošana:

  1. Kāpostus sagriež šķēlītēs. Burkānus nomizo, sarīvē. Sīpolu nomizo, sarīvē.
  2.  Munti-vārāmā katlā  sākuma liekam maltu gaļu, tad kāpostus un burkānus.
  3. Pievieno (sagatavotu mērci – 0.5 l sajaucām krējumu un tomātu mērcīti) pievieno laura lapu un pielej klāt, tad aizvērām miltu-vārāmo katlu un uzliekam uz režīmu “Sautēšana” -2 h. sautējam līdz signālam. Tad ar silikona lāpstiņu kārtīgi izmaisām un pasniedzam.

Labu apetīti!

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz