Vārīta tītaru fileja krējuma mērcē

Sastāvdaļas:

  • 2 gab. lielas – vārītas tītara filejas
  • 4 ēdamk. krējuma
  • 1 gab. burkāns
  • 1 gad. sīpols
  • 70 g sviesta
  • 1 tējk. kviešu miltus
  • tuc-tuc jūras sāls

Pagatavošana: (4 porcijas), ēda arī bērns -1.9 g.

  1. Vārītu tītaru fileju smalki jāsagriež.
  2. Sīpolu jānomizo un jāsarīvē – biezenis.
  3. Burkānu  jānomizo, jānomazgā un smalki jāsagriež kubiciņos.
  4. Katliņā ielieciet sviestu , tad sīpolu biezeni un burkānu kārtīgi samaisiet un sautējiet zem vākā.
  5. Kamēr dārzeņi sautējas, atsevišķa traukā sajauciet miltus un krējumu.
  6. Pievienojiet pie dārziņiem smalki sagriezto vārīto tītaru fileju, ka arī pievienojiet (sajauktus krējumu ar miltus) , sāli un ūdens, visu kārtīgi samaisiet un sautējat kopā 10-15 minūtes.
  7. Šo var pasniegt pie kartupeļu biezeņa vai vārītiem kartupeļiem –  mana gadījuma, tad vēl pie griķiem, makaroniem un rīsiem.

 

 

 

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz