Maiga liellopu gaļa

Sastāvdaļas:

  • 500 g liellopu gaļa
  • 4 gab. kivi
  • 2-4 daiviņas ķiploka
  • 4- 5 gab.melni graudu pipari
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana: (2 pieaugušo porcijas un 1 porcija bērnam  – 1.9 g)

1. Jānotīra kivi, jāliek bļodā un sablendē viendabīga masa.

2. Jānomazgā gaļa un jāsagriež gabaliņos.

3. Tad sagriezto gaļu liekam klāt pie kivi biezeņa un visu kārtīgi sajaucam, lai sula labi ievilktos, to atstājam ledusskapī – 30 minūtēm.

4. Pēc pusstundas, tīram ķiploku, caur ķiploku spiedi izspiežam un pievienojam pie gaļas ar kivi un atkal visu kārtīgi sajaucam.

5. Ņemam katliņu, ielējām olīveļļu un pievienojam gaļu kopa ar kivi un ķiploku. Pievienojam sāls, piparus un ūdens (tā lai nosegtu gaļu) uzlikam vāku un sautējam 40 minūtes.

6. Pa šo laiku var pagatavot kartupeļu biezeni vai vārītus kartupeļus.

 

 

 

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz