Burkānu biezzupa

Sastāvdaļas:

  • 450 g nomizoti burkāni
  • 1-4 ķiploka daiviņas
  • 700 l ūdens
  • 3 nomizoti kartupeļi
  • 1 laurallapa
  • 125 ml salda krējuma
  • olīveļļa
  • zaļumi
  • pasniegsapai – maizes grauzdiņi vai vārīta tītaru fileja

Pagatavošana: (6 porcijas , ēda arī bērns – 1.9 g.) 

  1. Burkānus, ķiplokus, lauru lapu, nedaudz olīveļļas  un kartupeļus liek katlā aplej ar ūdens un vara līdz dārzeņi  mīksti.
  2. Tad ar rokas blenderi blende līdz viendabīgai, pielej saldo krējumu un vēlreiz sablsable, pievieno zalumza ja tadi ir,mana gadgadīj tie ir dilles , tad pievieno vārītu tītara fileju.

Labu apetīti!

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz