Dārzeņu un liellopu gaļas sautējums

Sastāvdaļas:

  • 1/2 no burkāna
  • 1 gab. tomāta
  • 1 /4 no dzeltenās paprikas
  • nedaudz jūras sāls, saldās maltas paprikas
  • 300 g jaulopa gaļas
  • nedaudz milrozalumus- zirņi
  • 3 daiviņas ķiploka
  • olīveļļa un ūdens

Pagatavošana: 

  1. Burkānu nomizoju, nomazgāju un sarīvēju.
  2. Papriku, tomātu nomazgāju un smalki sagriežu.
  3. Ķiploku nomizoju un smalki sagriežu.
  4. Gaļu nomazgāju un sagriežu gabaliņos.
  5. Visu salieku uz pannas, apleju ar olīveļļu pievienoju ūdens un sautēju zem vāka uz lēnas uguns, tad pievienoju garšvielas un sautēju līdz gaļa mīksta.
  6. Pasniegšu pie pilngraudu makaroniem.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz