Makaroni ar pesto un salātiem

Sastāvdaļas:

  • 200 – 250 g  “pastaZARA” macaroni
  • 50-100 g rīvēta “Čedera” siers
  • 10-30 g “Pesto Verde” Italia
  • 1 gab. Latvijas gurķis
  •  6 gab. chery tomāti
  • nedaudz dzeltenās paprikas
  • sauja Latvijas spinātus
  • nedaudz jūras sāls
  • 20 g sviesta
  • olīveļļa “Filipo Berio” classic

Pagatavošana: ( 3 porcijas) 

  1. Sarīvē sieru.
  2. Makaronus novāra sālsūdenī līdz gatavībai. Nokāš ūdens. Tad pieliek sviestu un rīvētu sieru visu sajauc kopā.
  3. Nomazgā dārzeņus un lapas.
  4. Sagriež gabaliņos gurķi, papriku.
  5. Chery tomātus gareniski uz pusēm sagriež.
  6. Spinātu lapas smalki sagriež.
  7. Bļodā sajauc dārzeņus ar lapām pievieno eļļu un nedaudz sāls sajauc.
  8. Makaronus pasniedz ar peso un salātiem.

P. S. Šās firma makaroni iecienītākie mūsu mājā. Pesto tikai šīs firmas pērku es. Pārbaudīts – garsdi. 

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
Tanya
Guest
Tanya

Попробуй Bazilika pesto пестоThe begginings. У них в ресторанах продаётся. Очень простой состав, поэтому срок годности короткий. Но самый вкусный, что я ела.

Tanya
Guest
Tanya

Да. Рестораны здорового питания The Begginings. Там продают разные вкусные продукты. В том числе место из базилика.
На Кр. Барона, на Слокас и в Спице 🙂

wpDiscuz