Medus un aprikožu mafini ar magonēm

Sastāvdaļas:

  • 3 ēd.k. mīksta medus
  • 60 g magoņu
  • 100 g žāvētu aprikožu
  • 300 g miltu
  • 70 g cukura
  • 1 ēd.k. mīksta sviesta
  • 2 olas
  • 1/2 tējk. kardamona
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana:

  1. Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olas, divas ēdamkarotes miltu un cepamo pulveri. Visu izmaisa.
  2. Tad pievieno medu, kardamonu, kanēli. Visu rūpīgi samaisa.
  3. Piejauc atlikušos miltus, magones, gabaliņos sagrieztas aprikozes. Samaisa viendabīgu mīklu.
  4. Mafinu veidnīte  (silikona formiņas) tos es neietaukoju, lieku tajās mīklu aizpildot veidnītes 2/3 jo mīkla cepoties celsies. Uz 1 h atstāj siltā vietā.
  5. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.
  6. Cep cepeškrāsnī 30-40 minūtes, kamēr mafini gatavi.

Share This:

Leave a Reply

avatar
400
wpDiscuz